avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Postului - greseli ortografie / gramaticale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Postului - greseli ortografie / gramaticale

Buna seara,
As dori sa stiu cat de valida este o fisa a postului cu greseli, de exemplu un nume scris incorect (Andrerea - in loc de Andreea) ori descrierea unei responsabilitati?

Online am gasit doar atat : "Fisa postului este obligatorie si trebuie anexata la contractul individual de munca si reprezinta un motiv in plus de griji pentru salariatii departamentului de resurse umane, deoarece nicio greseala nu este permisa, iar amenzile ITM in acest sens sunt cuprinse intre 1.500 si 2.500 de lei."

"Nicio greseala nu este permisa?" Orice fel, sau cum poate fi interpretata asta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 31 Octombrie 2017
În niciun caz nu se referă la greșelile menționate de dvs..
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract la itm. reglementari ciudate?! ContSters56628 ContSters56628 Dupa ultimele modificari legislative, contractul trebuie inregistrat ANTERIOR inceperii activitatii de catre angajat. Corect? Ce fac eu ca angajat ce se ocupa ... (vezi toată discuția)