avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Instruire
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Instruire

Buna ziua. Daca eu sunt lucratorul desemnat sa ma ocup de securitatea si sanatatea in munca, trebuie sa am si eu fisa individuala de instruire?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:28, 15 Noiembrie 2017
Am inteles. Mii de multumiri si poate va mai deranjez si altadata cu alte intrebari, in alt topic...Multumesc incaodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)
Instruire la locul de munca ady09 ady09 Conducătorul unității poate face o primă instruire la locul de munca cu toți angajații, urmand că după intocmirea fiselor individuale să stabilească ... (vezi toată discuția)
Instruire la locul de munca 10188 10188 Buna ziua, Instruirea la locul de munca este facuta de conducatorul locului de munca. Verificarea acestei instruiri este facuta de conducatorul direct al ... (vezi toată discuția)