avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rubrica instiintare de plata incompleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rubrica instiintare de plata incompleta

Buna seara,
Constituie un motiv de a contesta in instanta un procesul verbal de contraventie, faptul ca la instiintarea de plata este trecut doar numele persoanei, fara cnp, ci, adresa contravenientului, seria si nr. proces verbal, doar semnatura politistului exista. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 15:23, 4 Noiembrie 2017
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)
Dacă agentul de poliție a completat greșit numărul ... Bogda96 Bogda96 Bună ziua! Dacă agentul de poliție a completat greșit numărul buletinului( în PV este completat numarul buletinului vechi, expirat de trei ani) și ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie radar Ersin Dervis Ersin Dervis Am o intrebare . Daca pe PV de Contraventie la rubrica AGENT CONSTATOR nu exista decat semnatura acestuia , pot contesta acest proces verbal ca fiind lovit de ... (vezi toată discuția)