avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot verifica daca s-a operat in cartea mea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot verifica daca s-a operat in cartea mea de munca?

Buna ziua,as vrea sa stiu daca patronii mei au platit tot ce trebuie la stat pentru mine,am sunat la ITM Suceava,de acolo este societatea,iar magazinul este in Focsani,cei de acolo mi-au spus ca am contractul de munca si cartea de munca dar nu imi pot spune daca s-a platit si ca sa fac o cerere ca sa vad aceste informatii.Exista alta metoda de a afla?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 14 Octombrie 2017
Si in cartea de munca la fel ca s in contractul de munca trebuie sa apara ca lucrati acolo incepand cu 01.02.2009.
Daca vreti sa vedeti cartea de munca cu inscrisurile la zi solicitati o copie dupa aceasta.
Codul Muncii-ART 34 (5) La solicitarea salariatului angajatorul este obligat să elibereze un document care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, vechimea în muncă, în meserie şi în specialitate.
la itm aflati daca cim a fost inregistrat, eventual puteti cere copie dupa cim sau carnetul de munca pt a vedea ce inscrisuri sunt facute in el

faptul ca aveti contributiile platite la stat puteti telefona sau face cerere la Finante si sa va interesati daca firma are datorii la stat.

contributiile, se achita in contul unic la bugetul asigurarilor de stat , care se distribuie la sanatate, somaj, etc pe baza declaratiei depusa la afp de firma
Vreau să-mi văd cartea de muncă,online!!

[
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Chirill, utilizator
Nu exista asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
Carte de munca si contract de munca gatej cezar gatej cezar buna ziua eu lucram in bucuresti la o firma particulara. as dori sa aflu cumva urmatoarele: -daca contractul meu individual de munca a fost inscris -daca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca cu probleme mary_123454 mary_123454 AS DORI UN MIC AJUTOR AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)