am nevoie de cartea de munca deoarece vreau sa ma angajez in cadrul altei societatii...initial am formulat o cerere de demisie cu care m-am prezentat la fortele de munca.Acolo mi s-a spus ca nu e buna respectiva cerere si ca am nevoie de o decizie de la angajator.am fost la contabila angajatorului care mi-a inmanat 3 exemplare de astfel de decizii necompletate spunandu-mi ca eu trebuie sa le completez.problema e ca habar nu am cum...angajatorul de asemenea nu stie,deci din partea lui nu primesc.
unde pot posta un astfel model de cerere pt a primi ulterior recomandari in vederea complectarii din partea dumneavoastra? multumesc
Art 55 b cu preaviz?
cporanc
Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)
Demisie art 79
iulia27
Buna seara. Am semnat cererea de demisie in baza art. 55 dar angajatorul nu a dorit sa-mi dea cerea semnata si de el, si m-a trimis la plimbare fara sa-mi dea ... (vezi toată discuția)