avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Antreprenor sau somer?
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Antreprenor sau somer?

Buna ziua tuturor!

As vrea sa-mi incep si eu activitatea pe acest forum punandu-va o intrebare:
Daca ati ramane fara loc de munca ati prefera sa intrati in somaj pana va gasiti un alt loc de munca sau ati incerca o mica afacere?
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 09:52, 15 Octombrie 2009
Sa se gandeasca la o afacere de nisa si valabila si in vremuri de restriste, in care piata este asigurata oricum.
Nu-mi cereti sa va spun ce idei imi vin in minte acum....:)
In primul rand nu este de ajuns ideea ca am vazut la alti ca merge afacerea, hai sa fac si eu.
In al doilea rand oameni nu neaparat achizitioneaza produse si servicii de care au nevoie, chiar daca e criza.
De aceea indiferent de marimea afacerii trebuie sa faci o cercetare de piata inainte sa te apuci de autorizare.

Fara bani este foarte greu sa faci o afacere pentru ca lipsa de capital trebuie sa compensezi cu munca si talent, si nu poti sa pierzi optimizarea cash flow-ului nici o clipa din fata ochilori pentru ca este fatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Pfa,af,ii zal zal Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce este mai convenabil(pfa,afi,ii)pentru un magazin ambulant cu legume si fructe si care sunt pasii de urmat.va multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri raspuns de la parlamentul european teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Va rog frumos ma poate ajuta cineva sa inteleg mai bine raspunsul pe care l-am primit de la Parlamentul European, pe care-l reproduc mai ... (vezi toată discuția)