avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate numere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate numere

Buna ziua,
Va rog frumos ajutati-ma cu o lamurire.
Am cumparat o masina cu numere de franta la mijlocul lunii octombrie de la o socitate inregistrata in Bulgaria care a cumparat-o de la proprietarul din Franta pe 03 iulie 2017(data care apare pe talonul francez).
Mai pot circula cu acele numere in Romania? Daca da, cat timp?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
iust79, utilizator
In 30 de zile de la data contractului de vanzare cumparare trebuie sa va inregistrati vehiculul la directia taxe si impozite locale, ceea ce presupune si inmatricularea lui in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere sandru72 sandru72 Buna ziua varog sa ma ajutati cu un raspuns. Suspendarea permisului de conducere pe 90 zile fara drept de a conduce adica dovada .autovehicolul este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din import - anaf verifica proprietarul strain? trebuie fiscal pentru un intermediar roman care nu apare doar in contract? McCasian McCasian Problema e in felul urmator: Un domn, a adus o masina din Franta, masina avand inca actele si numerele din Franta valabile. Pentru a inmatricula masina, ... (vezi toată discuția)