Am un prieten de cand am inceput facultatea si recent am văzut că am semnalizarea de la masina spartă. L-am rugat sa imi facă si mie rost de una si intr-o seara s-a dus sa fure una si l-a prins proprietarul mașinii ca încerca să demonteze acel element al mașinii. El fiind dus la secție a dat declaratie si a spus că eu l-am pus sa o fure si ca are conversatia cu noi pe telefon . Acum ma puteti ajuta ? Pățesc ceva sau o sa fiu chemat si eu la secție?
Încă ceva si dupa v-am lăsat. Oricum ca multumesc mult pentru sprijinul dumneavoastra. Deci care ar fi șansele să pățesc eu ceva ? Si daca aveti timpul necesar puteti sa imi spuneti cam in ce perioada de timp o sa fiu chemat să dau declaratie ?
Domnul Madalin,dupa parerea mea aveti un prieten de care care ar trebui sa uitati,un prieten fara nici un gram de inteligenta in căpăţână.Cum poate sa zica ca dumneavoastra i-ati sugerat acest lucru.Daca ii zice-ati sa se arunce in fântâna el se arunca.Atunci inseamna ca nu are discernamant.Va recomand sa mergeti la politie innaintea lui si sa povestiti toata păţania.Mie mi se pare ca lui ii merge capul numai la prostii,si totul sa fie o inscenare din partea lui,povestea cu propritarul masini care la prins si l-a dus de ureche la politie.S-ar putea sa fie un santaj ca sa va stoarca de niste bani,.Spunetii de politie si ii veţi lua durerea dupa vorba ceea"ca cu mana"
asa prieteni sa nu ai. v-a informat ca inregistreaza convorbirea ? sa fiti atenti ce scrieti in sms-uri. formulari vagi gen ... am nevoie, poti sa-mi faci rost, nu ar fi greu sa iei .... trebuiesc folosite
doar nu ai scris am vevoie de xxxx, fura si tu de undeva ????
Inselaciune sau nu?
lore27
In primul rand Buna ziua.
Am o problema si as avea nevoie de un sfat:acum 2 luni de zile am avut o problema cu masina personala(mai exact ii s-a spart ... (vezi toată discuția)