avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Lift produce zgomot si cutremura podeaua
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Lift produce zgomot si cutremura podeaua

Stau la etajul 5 intr-un bloc cu 9 etaje si de cateva luni liftul (apartmentul este chiar langa lift) produce vibratia parchetului si un zgomot foarte puternic (de parca explodeaza o bomba). Ce se poate face? Pot sa dau in judecata firma care asigura functionarea liftului?(pentru ca i-am chemat de cateva ori si spun ca nu e nimic de facut). Dar totusi, acest lift imi produce daune materiale ( daca vreau sa vand apartmentul nimeni n-o sa-l cumpere), dar si discomfort fizic si psihic.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:25, 2 Martie 2020
buna ziua! Sunt in aceeasi situatie cu liftul,face un zgomot de zici ca vecinu de sus taie lemne.Am sesizat administratorul,presedintele,inclusiv ISCIR.Dar surpriza ,imediat dupa sesizare a venit reprezentatul firmei si care la instalat si face si service,impreuna cu 2 muncitori,l-au gadilat,ofensat ca am sesizat ISCIR.A 3-a zi dupa sesizare a venit si reprezentant ISCIR insotit de reprezentatntul firmei de service si a transmis ca din pct de vedere al riscului este bine instalat,dar ca zgomotul nu-i intereseaza desi este sesizabil.Caut un specialist in Timisoara si nu gasesc,ca sa-i pot da in judecata.Desi am solicitat administratorului documentele pe care le-ati mentionat in raspunsul anterior a refuzat sa mi le dea,afirmand ca nu au bani sa-l schimbe si daca nu-mi convine sa ma mut.Acelasi raspuns mi l a dat si reprezentatul firmei de service,,daca nu va convine mutati-va,,Rog sa ma sfatuit ce as putea sa fac.Am masurat zgomotul c-un sonometru neomologat si depaseste 71db
Cititi cu atentie mesajele mele deja scrise.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, posibil sa fie nevoie de o actiune in instanta.
Nu mai postati la discutii deschise anterior pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze, sa reciteasca tot ceea ce s-a scris deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc nou si lift nou, care produce vibratii si sunete Elmira Elmira Am achizitionat o locuinta intr-un bloc nou , la ultimul etaj, iar liftul, respectiv ,, camera motoarelor,, aferente acestuia , este perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Nu merge liftul si nimeni nu face nimic codita100 codita100 buna ziua. ma confrunt cu o situație neplăcută in centrul Bucureștiului si intr-o perioada caniculara. de aprox 3 săptămâni liftul din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Bună seara, În decembrie anul trecut am achizitionat un apartament ... Corina15 Corina15 Bună seara, În decembrie anul trecut am achizitionat un apartament de 3 camere în sectorul 5. Cand ne-am mutat permanent în apartament, am constat cu ... (vezi toată discuția)