avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dispute domenii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dispute domenii

Am cumparat acum 2 ani un domeniu, gen avocat-net.ro* , si m-am trezit in vara cu o alta firma (mult mai veche) care detinea avocatnet.ro* ca vor sa inchid imediat domeniul si sa il cedez lor, ca n-am dreptul. As fi acceptat daca ne itelegeam dar n-am avut cu cine. Am fost reclamat la WIPO si m-am trezit cu o decizie favorabila celeilalte firme doar datorita faptul ca cealalta firma e straina si are vechime, si a mea nu.
Registrar-ul domeniului, va ceda dreptul de folosire al domeniul daca nu initiez un proces in termen de 14 zile.
Ma puteti ajuta cu un model de chemare in judecata ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:46, 28 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa faceti cererea de chemare in judecata (cu care nu va pot ajuta), va rog sa cititi comunicatele WIPO, incepand cu acesta (sper ca website-ul sa permita afisarea linkului extern).
[ link extern ]
Din ce am citit eu, va trebui sa va demonstrati buna credinta, ceea ce e al naibii de complicat.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata - domeniu de internet PDaniel234 PDaniel234 Buna seara! Ajutati-ma, va rog, cu o informatie. Detin un domeniu de internet .RO din 2011. Domeniul a fost cumparat in timp ce desfasuram relatii de ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum procedez legal dacă am un domeniu web pe persoana ... Costan Radu Stelian Costan Radu Stelian Buna ziua, Cum procedez legal dacă am un domeniu web pe persoana fizica și si vreau sa le folosesc pe persoana juridica. Nu doresc sa le transfer din ... (vezi toată discuția)