avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Plante, factori alergeni
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Plante, factori alergeni

Lucrez la bai plante ..abur temperatura factori nocivi alergeni de la praf plante.Nu primesc nici un spor!.As putea sa primesc si in ce categorie?
Cel mai recent răspuns: Codrina.01 , utilizator 18:05, 16 Noiembrie 2017
Veti putea primi spor la salariu, dupa caz, daca meseria dvs. va fi prevazuta cu sporuri in Regulamentul de acordare sporuri pentru sectorul de activitate bugetar din care faceti parte, dupa aprobarea acestui regulament prin HG.
Eventualele sporuri de care veti beneficia vor trebui nominalizate in contractul individual de munca al dvs.
Multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor toxicitate arhivar Norica Ruj Norica Ruj Vă rog ,ce demersuri trebuie făcute ptr. obținerea retroactivă a sporului de toxicitate ., lucrez in aceeași firmă și același loc de muncă de 40 de ... (vezi toată discuția)
Condiții spor nocive Rusu Raducu Rusu Raducu Lucrez la CFR, sub firul de contact 27000w, este normal sau nu sa primesc spor de condiții nocive, în prezent nu primesc acest spor, muncesc în aceleași ... (vezi toată discuția)
Spor in domeniu bugetar Codrina.01 Codrina.01 Lucrez in mediu umed abur sulf parafina..Nu primesc spor!In ce conditi se primeste spor in domeniu acesta si ce categorie?multumesc (vezi toată discuția)