avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... definitivare pe baza vechimii
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

definitivare pe baza vechimii

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Cati ani de vechime in profesie sunt necesari pentru a ma inscrie in UCCJ ca si consilier juridic DEFINITIV? Cunosc Legea 514/2003, dar am gasit in alte acte ca in profesia noastra nu sunt necesari 5 ani, ci doar doi. Problema este ca nu mai stiu exact in ce acte normative am gasit aceasta precizare? #-o Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Almatara , utilizator 14:28, 10 Octombrie 2009
La debutul exercitarii profesiei, consilierul juridic efectueaza, in mod obligatoriu, un stagiu de pregatire profesionala, perioada in care are calitatea de consilier juridic stagiar.
Aceasta perioada este de 2 ani.
Dupa efectuarea stagiului consilierul juridic stagiar va sustine examenul de definitivare.
Multumesc frumos; raspunsul mi-a fost de un real folos.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)
Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)