avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt amenințat cu poliția când vreau să discut cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt amenințat cu poliția când vreau să discut cu mama copiilor mei. Ce pot face în această situație?

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pt. ca sunt disperat. Sotia cu care acum astept trecerea celor 30 zile pt. divort la notar ma ameninta de cate ori incerc sa comunic cu ea ca suna la politie ca o stresez/hartuiesc si daca nu tac.
Avem doi copii sub 2 ani si unele lucruri trebuie discutate dar ea gaseste motiv de atac in orice. Inafara de amenintare si initiere apel o suna vesnic pe mama ei la care ii spune minciuni de fata cu mine si ca dupa ce inchide cu ea va suna la politie (asta face in ultimul an deja).
Dupa divort in programul de vizita voi vizita copii si la domiciliul mamei (actual).
Amenintarile ma timoreaza cumplit si ma obliga sa ma izolez pt. a evita conflictul si ea vede asta. Nimeni din casa nu este in pericol.
Ce pot sa fac pe viitor cand sunt amenintat cu toate ca o face doar pt. a ma stresa ? Ce voi face in programul de vizita cand va continua cu acelasi comportament sa ma faca sa plec repede / sa nu mai am curaj vin sa vad copiii? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Aveti mare grija la ce fel de program de legaturi personale stabiliti cu sotia, eventual ce faceti si unde se muta unul sau ambii parinti dupa divort.
Parerea mea e sa nu faceti prostii de tipul vizite la domiciliul mamei, ca astea nu sunt relatii personale.
Negocierea e una, terapia de cuplu alta. Incercati sa negociati pana sa semnati divortul si partea de partaj ca sa nu va treziti conditionat la vizite de partaj.
Incercati sa negociati si solutii temporare pana la partaj, ca statul in aceeasi casa dupa separare numai bine nu le face copiilor dv... Lucrurile trebuie sa fie clare si cu cat mai mici vad relatia parintilor ca fiind una post-divort, cu atat mai usor o vor accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - program de vizita copil minor aurelboss2007 aurelboss2007 am si eu o intrebare ,sunt casatorit avem un copi de 2 ani si 2 luni iar de 1 an si 6 luni nu mai suntem impreuna eu de 9 luni sunt plecat din tara acum sunt ... (vezi toată discuția)
Divort si copil mastefan mastefan Buna ziua Ma numesc V.J si va voi spune pe scurt problema mea; sunt casatorit de 9 ani si din aceasta casatorie a rezultat o fetita de 6 ani .In toti acest ... (vezi toată discuția)
Salvarea familiei - sotia s-a mutat fara sa ma anunte, posibile solutii pentru remedierea situatiei skynet4 skynet4 Buna ziua, este prima mea postare pe acest forum. Ma aflu intr-o situatie oarecum bizara dar si dificila pentru ca stiu ca poate duce la divort - eu nu ... (vezi toată discuția)