avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bolnav de schizofrenie a făcut un împrumut la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bolnav de schizofrenie a făcut un împrumut la un IFN. Care e răspunderea tutorelui în caz de neplată?

Buna seara. Am o matusa bolnava de schizofrenie care a facut imprumut la provident fara instiintarea tutorelui . ( tutore fiind mama mea ). In cazul in care nu mai poate rambursa creditul tutorele este tras in vreun fel la raspundere ?
Multumesc pt un eventual raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: daniel241 , utilizator 11:02, 28 Noiembrie 2017
daniel241

Ceea ce relatati Dvs., legat de functionarea si procedurile IFN-urilor, este total pe langa subiectul discutat in acest caz.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
ContSters44758, utilizator
Attila Fehérvári a scris:

daniel241

Ceea ce relatati Dvs., legat de functionarea si procedurile IFN-urilor, este total pe langa subiectul discutat in acest caz.

Posibil sa va inselati , daca sunt totusi pe langa subiect ,poate imi explicati dumneavoastra ce dovada de venit a prezentat doamna cu probleme de schizofrenie ? Cum iti poate rambursa cineva creditul dintr un venit de 500 lei cat reprezinta pensia de invaliditate? Va spun sigur ca au umflat veniturile pentru a putea obtine aprobarea creditului , este pur matematic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucursala practica alt tarif decat propriul agentul DorinPavel DorinPavel Sunt agent de asigurari la o anumita societate, am incheiat contractul de mandat chiar cu sucursala si dispun de un user si o parola (in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Plata imprumut anonim_71 anonim_71 Un client a luat imprumut de la un IFN suma de 500 lei pe o perioada de 42 saptamani.Suma finala de plata este de 1500 lei.S-a ajuns la aceasta suma deoarece ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)