avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contractul de comodat trebuie intocmit numai la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contractul de comodat trebuie intocmit numai la notariat?

Contractul de comodat trebuie intocmit numai la notariat?AM UN SRL SI AM SEDIUL FIRMEI LA APARTAMENTUL LA CARE LOCUIESC.AM CONTRACT DE COMODAT DAR NU ESTE FACUT LA NOTARIAT.ESTE VALABIL?
Cel mai recent răspuns: MADALINA SALOMIA , Consultant fiscal 16:03, 13 Octombrie 2009
Este PERFECT valabil!
=D>
Sper ca nu ati uitat sau nu uitati sa-l declarati si la fisc si sa luati numar de inregistrare !
Oricum avand sediul societatii in acel apartament este clar ca a fost declarat la Oficiul Registrului Comertului, deci a fost facuta inregistrarea lui. La fisc nu este nici o problema daca a uitat sa-l inregistreze fiindca amenda este mica si poate face inregistrarea ulterior.:D
NU L-AM INREGISTRAT LA FISC......IN CAT TIMP SE DECLARA?MULTUMESC!
Nu exista un termen anume in care trebuie declarat , dar cheltuielile devin deductibile din momentul inregistrarii la fisc !

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de comodat MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca o firma are sediul declarat intr-o casa si conform contractului, administratorul firmei, are datoria de a face reparatii ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat este asimilat celui de inchiriere? adela05 adela05 Este adevarat ca in Noul Cod Civil, Ctr de Comodat este asimilat Ctr de Inchiriere? Ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc (vezi toată discuția)