avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de locatari

Buna ziua,
Asociatia de locatari de care aparțin nu respecta întocmai legea in ideea ca toate cheltuielile din bloc se împart la 40 de apartamente desi cadastral sunt 43 de apartamente (3 sunt duplexuri). Nu s-a tinut niciodată cont de numarul de persoane care locuiesc in acest imobil sau cota indiviza aferentă fiecarui apartament.
Desi i-am atras atentia administratorului ca nu calculează întocmai legii întreținerea in fiecare luna, nu a luat nici o masura in acest sens.
Ce pot face in acest caz? Cui ma pot adresa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 03:52, 7 Decembrie 2017
Comitetului executiv,respectiv presedintelui asociatiei, desi, prin obligatie legala, ar trebui sa stie ce e in lista de intretinere. Dar, poate nu cunosc legea....
Intrebare: asociatie de locatari sau de proprietari?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Sa intelegem ca suma tuturor cheltuielilor se imparte in mod egal la 40??

Exista contorizare individuala la apa?

In ce oras exista aceasta reminescenta socialista?
exista contorizare individuala la apa, este vorba de un bloc relativ nou construit, contor de gaze aferent fiecarui apartament si da, toate cheltuielile se impart la 40 de apartamente in mod egal
asociatie de proprietari

Alte discuții în legătură

Cum se repartizeaza pierderile de apa? znicolae9 znicolae9 Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc repartizeaza pierderile de apa in mod egal pe apartamente. Este corect? Personal mi se pare incorect ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament în care nu locuiește nimeni și plătesc lunar întreținere o sumă care mi se pare foarte mare. nu știu ce e legal și ce nu din ce mi se cere, vă rog să mă luminați CMARINA CMARINA Buna ziua! Detin un apartament cu 3 camere la etajul 2 intr-un bloc cu 10 etaje. De cativa ani, nu mai locuieste nimeni acolo si platesc lunar intretinere o ... (vezi toată discuția)
Plata diferentelor la apa sorinstanciu sorinstanciu În conformitate cu prevederile legale, repartizarea diferențelor de apă rece poate fi făcută ținând cont de unul din cele principii si anume: - ... (vezi toată discuția)