avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raspuns la intampinare

Buna seara,pot raspunde singur la intampinare,deoarece nu am avocat? Am depus o contestatie la pv de contraventie si nu am apelat la un avocat . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ciprian230486 , utilizator 00:16, 17 Decembrie 2017
Buna seara,
Da puteti!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel permis suspendat mihnea.cirstea mihnea.cirstea Buna ziua. Pe data de 25.02.2019 am pierdut in prima instanta. Pe 05.03.2019 am facut apel acest lucru fiind publicat si pe portalul instantei. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - comunicarea la domiciliu Suparat2020 Suparat2020 Buna ziua! Am facut singur o contestatie in instanță asupra unui Proces verbal de contraventie (de care am aflat de la Directia taxe si impozite), dar ... (vezi toată discuția)