avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBARE FUNCTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBARE FUNCTIE

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se inregistreaza corect in revisal schimbarea functiei unui angajat!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Micu , utilizator 14:34, 18 Decembrie 2017
Modificarea in REVISAL a c.i.m. se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Operatii contract" a meniului "Contracte".

Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul Continuare.

Se ajunge la pagina unde apare functia. Se modifica functia , apoi se inregistreaza data de la care isi produce efectele dupa care se salveaza inregistrarea.

Se genereaza fisierul .rvs care se depune/transmite la ITM cu o zi anterioara celei in care isi produce efectele modificarea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, cum se opereaza in revisal schimbare de nume daca un angajat are CO neplatit( suspendat ) o luna . Multumesc (vezi toată discuția)
Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)