avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am acroșat un pieton cu oglinda și i-am dat 250 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am acroșat un pieton cu oglinda și i-am dat 250 de lei. Acum îmi cere bani din nou, ce să fac?

buna seara mergind cu masina am acrosat un domn in umar cu oglinda ,nu a cazut caci nu aveamviteza ,tocmai trecusem de cale ferata ,iar el era pe carosabil.Mia cerut sai duc 250 ca merge la spital acum ma suna sai dut mai mult .ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 00:09, 30 Decembrie 2017
Cred ca pietonul de etnie cu acest lucru se ocupa, se da lovit de masini si apoi cere bani. Sunt foarte multe cazuri asemanatoare. Mai grav este ca politia ia in serios astfel de indivizi. Eu nu pot sa inteleg cum se poate face dosar pentru vatamare corporala din culpa daca ala se duce la spital, face analize si nu are absolut nimic...am cunostinta de un caz asemanator. Nu-i mai dati nici un ban.
Cred ca era mult mai simplu sa mergeti la politia rutiera si sa declarati cazul! Daca si el facea acelasi lucru aveati acoperire si stateati fara absolut nici un stress iar daca nu declara el declaratia dvs era nula dupa 48 de ore din cate tin minte si implicit evenimentul ca si cum nici n-ar fi fost!
Sper ca sa rezolvat i am dat suma siam spus ca daca vrea mai mult nu pot si mergem la politie,la care baiatul lui cred ca era cu el a spus nu e bine asa.sper ca sa rezolvat ,multumesc si va doresc un an nou fericit!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mikiutza mikiutza In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala tudor8527 tudor8527 Buna seara. In urma unui accident mi s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala a viitoarei logodnice. Precizez ca nu a facut plangere. Ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca amenintare si santaj mariusastra mariusastra Buna ziua lucrez la un depozit si intr o seara ma aflam pe o liza elctrica care ridica paletul de la pamant masxim 10 cm nu am autorizatie de stivuitorist ... (vezi toată discuția)