avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar 2009

Salut şi felicitări tuturor celor ce au luat acest examen!
A fost un examen greu şi cu mare rezistenţă la stres. Eu m-am pregătit aproape un an de zile pentru el. L-am tratat la cel mai serios mod cu putinţă şi am reuşit din prima.
ªi ca să citez un alt coleg ,, îţi trebuie un car de cunoştinţe juridice, un gram de noroc şi un maestru ,,.
Referitor la cei ce au picat să nu se descurajeze şi să lupte pentru a-şi îndeplini acest vis. Luaţi exemplul celor ce susţin în fiecare an examenul la magistratură. Chiar dacă pică cu câteva grile, nu renunţă şi vor reuşi.
Mulţumesc tuturor colegilor ce m-au ajutat prin sfaturile lor şi le urez baftă celor ce îşi vor încerca norocul în 2010! Carmen
Cel mai recent răspuns: elena_mky , utilizator 13:53, 9 Noiembrie 2009
Stie cineva cand vor incepe sa dea deciziile de validare a examenului?
anul trecut s-au dat dupa o luna si ceva, pe litere alfabetice la Bucuresti (AB azi, C maine, DEF poimaine, si tot asa)
da, dar dupa o luna si ceva de la examen. A trecut deja o luna! S-au lungit mult cu contestatiile. Ma gandesc ca poate ar trebui sa se grabeasca un pic de acum, ca altfel ne prinde Craciunul.:(
Eu sunt inscris la baroul Ialomita am intrebat azi la secretariat si mi-au spus ca se aude ca decizia poate sosi chiar si in ianuarie.(la noi soseste de la bucuresti).Chiar sper si eu sa nu ne apuce craciunu.
noi plangem dupa decizii si BB se tine de cultura:

Luni, 2 noiembrie 2009, la sala de Festivitati a Baroului Bucuresti din Str. Doctor Raureanu nr.4, in cadul Cenaclului Pastorel Teodoreanu, va avea loc un recital de poezie interpretat de actrita Adelaida Zamfir, in regia lui Mihail Lungeanu.
:D

Alte discuții în legătură

Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tablou direct ca avocat definitiv. baroul cluj nicrus nicrus Buna ziua, in decembrie 2008 am promovat examenul de intrare in profesie organizat de baroul Cluj. Inainte de inscriere, mi s-a confirmat de catre ... (vezi toată discuția)