avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situație complicată într-o succesiune. Îmi puteți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situație complicată într-o succesiune. Îmi puteți explica drepturile fiecărei părți?

Buna seara, as dori sa aflu care este cota de mostenire a acestor 2 parti (cred ca in cazul sotiei ea are dreptul la cota parte a ceea ce s-a facut din momentul casatoriei? ) in cazul urmator : a murit sotul,era casatorit de 3 ani (a 2-a oara) cu actuala vaduva,(aceasta nu are copii) si are o singura fiica ? Casa construita de mai multi ani nu este gata inca,dar procesul-verbal de constatare este facut dupa ce sotii s-au casatorit legal. Ce cota mosteneste sotia vaduva si ce cota fiica ? Ce avea dinaintea casatoriei decedatul ( masina,etc ) se mai imparte ? Va multumesc anticipat si va doresc La Multi Ani !
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tomyblue , utilizator 13:19, 31 Decembrie 2017
Va multumesc f. mult,am inteles perfect;va doresc sa aveti un An Nou Fericit ,cu sanatate si cu tot ceea ce va doriti, La Multi Ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa sotul decedat DoruD DoruD M-ar interesa daca sotia supravietuitoare mosteneste ceva din bunurile pe care sotul decedat le-a avut in momentul casatoriei. Mentionez ca sotul are o ... (vezi toată discuția)
Succesiune bellefille bellefille In urmatoarea situatie: -sot decedat -mostenitori:un copil major si sotia supravietuitoare -avere:bunuri mobile si imobile dobandite in timpul casatoriei si ... (vezi toată discuția)
Mostenire -explicatie va rog ContSters25226 ContSters25226 Situatia este urmatoarea: sot , sotie 2 copii sotia moare sotul se recasatoreste , iar cea de a doua sotie are deja o fiica din alta casatorie. In acest ... (vezi toată discuția)