avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Program de lucru 2 ore pe săptămâna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Program de lucru 2 ore pe săptămâna

Am un angajat cu 2 ore pe săptămâna, pensionar in baza unei legi speciale (pensie militara). Cum va plăti acesta contribuțiile la cas si cass in condițiile in care nu ii voi mari salariul? Daca vor fi trecute in sarcina sa contribuțiile pe care angajatorul era obligat sa le plătească pentru el, (cât pentru un angajat cu 8 ore pe zi) acesta trebuie sa vina cu bani de acasa, Deci ...?!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicaura , utilizator 13:13, 9 Februarie 2018
Este absurd ca la part-time angajatul sa plateascai impozit dublu /triplu etc
Va dau dreptate, dar asta e legea.
a aparut og. 3/2018. deci dl . Manea, abia acum putem spune asta e legea. Acum, ca nu-mi pare normal ca cas-urile au trecut la angajat, dar ca o parte plateste tot angajatorul (?!?!?), e o alta problema... Insa acum asta e legea... chiar daca nu sunt de acord cu ea... o zi buna tuturor...
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
nicaura, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la contractul part time pentru studenți se aplica ... andradapruncut andradapruncut Bună ziua! La contractul part time pentru studenți se aplica noua lege de la 1 august ? (vezi toată discuția)
Angajat minor Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! Conform noii legi cu majorarea pentru contractele part-time, am un angajat minor,de 16 ani, cu 1300 lei / brut si nu mai merge la scoala. In cazul ... (vezi toată discuția)