avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa intabularea unei case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa intabularea unei case

cat costă intabularea unei case si ce acte sunt necesare. mentionez ca casa este intabulata pe fiica mea si vreau sa o intabulez pe mine.
Cel mai recent răspuns: Denisa deny , utilizator 11:09, 16 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând trebuie încheiat un act intre dvs si fiica, in baza caruia sa opereze intabularea dreptului dvs de proprietate la Cartea Funciară.
Strict intabularea e 0,15% din valoarea tranzacției.
Apoi se adaugă costurile perfectarii actului, care depind de felul acestuia și de imobil (zona, suprafața casei, a terenului, categoria de folosință etc)
Buna! Cat m.ar costa o intabulatie la casa ?Casa are 428m plus teren intravilan 4608

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii terenuri / carte funciara ACBE ACBE Buna ziua, Sunt interesat sa achizitionez un teren intravilan de aprox.600 mp. Folosinta terenului: FANEATA Alte informatii: terenul nu este inscris in ... (vezi toată discuția)
Acte pt casa...mostenire Cimpoi Cimpoi Parintii mei au casa cumparata de catre bunicii mei si actele sunt facute pe bunici, unul dintre bunici a decedat.acuma eu as vrea sa fac actele pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru perfectarea de acte la un teren nou cumparat valica1 valica1 as dori sa stiu si eu care sunt pasii perfectarii actelor la cumpararea unui teren intravilan de 400 m2,cine plateste(vanzatorul ori cumparatorul) si cam cat ... (vezi toată discuția)