avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Privilegiu imobiliar,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Privilegiu imobiliar,

Revin cu intrebarea, ca persoana fizica cum pot afla daca o asociatie de proprietari a instituit un privilegiu imobiliar asupra unui apartament din cadrul asociatiei , unde se afla oficiul de cadastru si intabulare a proprietatilor imobiliare?. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:03, 7 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
In capitala judetului sau in mun. Bucuresti1
Puteti cauta pe site-ul OCPI judetean locatia oficiului de cadastru local.
In calitate de PF puteti solicita un extras de CF pentru informare pentru orice proprietate.

1-Pentru coerenta discutiei,rugam respectati regulamentul forumului ,nu deschideti mai multe topicuri cu subiect identic,continuati discutia in topicul initial deschis
2-Exista unitati de arhivare a proprietatilor imobiliare pentru fiecare zona geografica
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar ndan57 ndan57 Buna seara, cum pot afla daca asociatia de proprietari a instituit un privilegiu imobiliar asupra unui apartament ?. (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar marinmaria marinmaria Puteti sa-mi spuneti ce inseamna \'\'Privilegiu imobiliar\'\' pentru o asociatie si care sunt pasii de urmat pentru un apartament cu multe datorii. (vezi toată discuția)
Cerere pentru intabularea privilegiului imobiliar in favoarea asociatiei de proprietari mira55 mira55 Vă rog sa mă îndrumați: în prezent, unde se depune cererea pentru intabularea privilegiului imobiliar în favoarea asociației de proprietari? (vezi toată discuția)