avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procent plata,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procent plata,

Buna ziua , cine stabileste valoarea unui apartament la vanzare(notarul sau cine0 , si care este procentul din valoarea apartamentului care trebuie platit catre acesta , de unde putem afla pretul zonei ???. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:01, 8 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Valoarea de circulatie se stabileste prin negociere intre vanzator si cumparator.
In actele de vanzare cumparare se trece valoarea stabilita de cei doi dar care sa nu fie mai mica decat valoarea minima din grilele notarilor publici.
Pretul minim al unui imobil (cel din grile) il aflati de la notar.
Onorariile notarului si taxele de vanzare cumparare le aflati de la notarul la care incheiati actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista pret impus la vanzare-cumparare? ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua, Ma intereseaza daca legea imi impune un pret minim pentru vanzarea unui apartament. Daca exista o valoare minima, as dori sa-mi spuneti care este ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa vand o garsoniera? ContSters54529 ContSters54529 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu de ce acte am nevoie sa vand o garsoniera.Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare.cand am cumparat-o notarul la ... (vezi toată discuția)