avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de baseball. Am voie să o țin în mașină?

Este legal sa achizitionez de pe em*g (nu stiu daca am voie sa scriu tot numele) o lanterna tip bata de baseball pe care sa o tin in masina ?
Per ansamblu este o lanterna (lunga de vreo 45cm cu forma unei bate).
Nu as vrea sa fac ceva ilegal, de aceea doresc sa ma informez prima data.

Imi cer scuze daca am postat pe aria nepotrivita.

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic ca iesi mai ieftin cu un produs ca cel din link, nu platesti nici taxe vamale ca pentru importul din China (nu cred ca te-ai gandit si la asta!), este ecologic (friendly environment), materia prima este certificata de catre organizatia internationala FSC, esti si patriot (cumperi din magazine romanesti).
Dupa prima folosire se poate scrie si un review pe site, de tine sau de cel pe care il folosesti in caz de selfdefence,

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
cyan, moderator
salut.
am o idee mai buna decat cea cu facaletul sau lanterna. de ce nu umbli tu cu o lopata la tine. una din aia mai mica. e utila mai ales iarna.spor.
si ce vei face cand te vei intalni cu unul la fel de calm si prevazator ca tine, ce are o sabie in forma de lanterna? sau un baros in forma de lanterna? sau o un pistol in forma de lanterna? va jucati de-a cavalerii jedi?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
petrucelmare, utilizator
@adriancb81, ideea cu lopada este chiar mai buna decat cea cu facaletul, in coada pot intra usor 3 baterii AA, daca ii pune 3 leduri de 1W si un comutator atunci e clar si lanterna.
Poate sa depoziteze si o punga de 3 kile cu sare sub scaun (poate fi folosita pentru ochii agresorului) iar in caz de control nu exista motive pentru care sa fie sanctionat.
De ce mai cheltui banii, mai bine scoli levierul , sau ia un dispozitiv antifurt , de volan, de pedala, ca e cam tot acolo, plus scapi și de întrebări incomode!

Alte discuții în legătură

Achizitie baston telescopic ANONIMUL27 ANONIMUL27 Dupa ce am fost atacat de mai multe ori, am hotarat sa imi iau un baston telescopic pe care sa il port la mine ca sa nu mai fiu cu mainile goale in fata ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Am voie să țin o maceta in casă și să merg cu ea la pădure și la camping??? G.Daniel G.Daniel Am o maceta AK47 CCCP și vreau să mă lămuresc daca am voie sa o țin în casă și să merg la campinguri??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)