avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Soțul meu a fost internat după un accident rutier, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Soțul meu a fost internat după un accident rutier, el fiind pasager. De ce i se cer cheltuielile de spitalizare?

Bună seara ! Soțul meu , in urma cu 1 an si 8 luni a , avut accident un rutier. A fost dus la spital si operat la femur (tija medulara) , mana rupa fiind bagata in gips , cusut la cap si gat si alte lovituri . La 2 săptămâni dupa externare am primit un plic acasa ca avem de plata 3000 lei , spitalizarea. Menționez ca el lucrează cu carte de muncă si nevinovat in ceea ce priveste accidentul (a fost pasager dreapta) . Faza este ca acum o saptamana a primit citatie acasă de la tribunal ca este dat in judecată de spital pentru neplata spitalizarii. A mai trecut cineva printr-o situație asemanatoare? (Există documente la poliție din care rezulta ca este nevinovat )Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: flori92 , utilizator 16:09, 14 Februarie 2018
Domnule Cyan, in absolut toate dosarele mele am procedat la fel, chiar daca au fost despagubiti clientii in procedura amiabila! Si nici nu a ajuns instanta sa judece cererea de chemare in garantie, a respins direct pe exceptie cererea unitatii de spitalizare! Si in toate contractele de tranzactie a fost spe ificat faptul ca aceste cheltuieli de spitalizare se platesc separat! Iar contractele sunt in mare parte la fel. Si da, este posibil ca un asigurator sa fie dat in judecata pt. pretentii si peste ani pt. o operatie care se dovedeste ca are legatura cu accidentul si necesita efectuata, intrucat la momentul respectiv nu se cunostea posibilitatea survenirii inrautatirii starii de sanatate! Tot in lege si in practica le intalnim!
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Diana Cioroiu, Avocat
Cu parere de rau pentru situatia dumneavoastra,
Din motivele aratate de dumneavoastra NU ESTE INDICAT sa apelati la firme gen SRL pentru instrumentarea dosarului de dauna.
Stiu ce spun, mie si rusine sa spun, am lucrat si eu 2 ani la o asemenea firma, dar dupa ce mi-am dat seama ca sunt interesati doar de castig, am reziliat contractul cu ei. Ei sunt interesati doar sa va ia banii, nicidecum sa va ajute in toate demersurile legate de accident.
Așa este ca dumneavoastră! Doar atât au urmarit câștigul lor ! Nouă ni s-au oprit din 75000lei suma de 28000 lei . Si nu le-a păsat de altceva! Am cerut ajutor si informații si ne amânau mereu , nu a , avut cine sa ne îndrume ca sa alegem varianta cea mai bună! Sănătate sa avem , ca în lumea asta găsim oameni si oameni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima musatilie musatilie Buna dimineata. Fratele meu a fost de curand implicat intr-un accident rutier. mai exact pe 23 decembrie. Se afla pe scuter fiind angajat ca si curier livrari ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)