avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Din cauza unor angajați ai primăriei s-a ars o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Din cauza unor angajați ai primăriei s-a ars o mulțime de aparatură a firmei. Unde să fac plângere, cum îmi pot recupera paguba?

Buna seara! Sunt proprietarul unei firme de produse furajere. In seara aceasta, doi angajati ai primariei au vrut sa dea jos ghirlandele luminoase de pe stalpi.Au taiat firul de curent care alimenta aparatele elecronice din firma, s a produs un scurtcircuit si acestea au fost arse. ( cantar ,laptop, frigider,casa de marcat,calorifer). Ma puteti ajuta cu un model de plangere?Cui sa ma adresez? Primarie,politie,opc?Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 18:53, 21 Ianuarie 2018
Un sfat Off Topic (pentru Craciunul viitor): folositi prize multiple cu protectie la supratensiune, eu am asa ceva si, desi au fost niste caderi de tensiune, calculatorul meu este bine mersi.
Recent am vazut la Kaufkand un adaptor, il bagi in priza si calculatorul in adaptor si esti protejat.
Bafta cu Primaria!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform codului de procedura penala raportul de expertiza se ... mlautaru mlautaru Conform Codului de procedura penala raportul de expertiza se depune la Parchet, Instanta, etc. intr-un singur exemplar. Cate exemplare de raport se intocmesc ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica Crios339 Crios339 Am unele intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica: 1. exista prevazut undeva in legislatie dreptul expertului la o zi libera (de la locul de ... (vezi toată discuția)
Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)