avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributiile datorate de persoanele angajate part-time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributiile datorate de persoanele angajate part-time

Daca un angajat are salariul net de 900 lei , avand contract de munca part time de 6 ore, la ce salariul aplic CAS si CASS ? Cum stabilesc salariul brut, in acest caz. In cazul impozitului pe salariu, nu mai exista cei 300 lei neimpozabili? Cum calculam acum valoarea neta impozabila?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 22:42, 9 Ianuarie 2018
Din venitul brut se scad contributiile, 25%+10% si rezulta venitul net.Din venitul net se scade deducerea si ramane venitul impozabil la care aplici 10%.Venit net-impozit=total de plata(salariu net)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Salariu femeie de serviciu Elidor Elidor Buna ziua, pentru o femeie de serviciu care activeaza doar pe 1 scara din 3 ale unei Asociatii de proprietari, 1.la conventia civila ce se incheie, ce dari ... (vezi toată discuția)