avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire impozit

Buna ziua,
Stiti cumva cum se procedeaza in acest moment cu persoanele care lucreaza in domeniul IT si pana la noile schimbari au fost scutite de impozit, beneficiaza si acum de scutirea respectiva?
sau cum se procedeaza?Au fost reglementate si aceste aspecte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 10 Ianuarie 2018
Persoanele fizice, pentru veniturile realizate din salarii și asimilate salariilor prevăzute la art. 76 alin. (1)-(3) C.fisc., ca urmare a desfășurării activității de creare de programe pentru calculator, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului comunicațiilor și societății informaționale, al ministrului muncii și justiției sociale, al ministrului educației naționale și al ministrului finanțelor publice, sunt scutite de la plata impozitului pe venit .

Vedeti si
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit rox10 rox10 Buna ziua, Lucrez intr un departament de It, fiind incadrata ca ajutor programator. Unii din colegii mei, care lucreaza in acelasi departamen pe postul de ... (vezi toată discuția)
Parinte al copilului cu handicap scutit de impozit pe venit NNorbert NNorbert Buna ziua, As dori niste informatii in legatura cu un subiect, si anume \" Parintii copiilor cu handicap sunt scutiti de impozitul pe venit\", ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru programatori cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: salariatii care sunt angaji programatori au scutire de impozit. In conditiile in care esti ... (vezi toată discuția)