Carpatina a scris:
ma tot intreb ce mai vrea si lighioana de geoana? vad ca johannis s-a retras din peisaj in mod cavaleresc si accepta situatia care este. Jos palaria! Nu simpatizez nici pe departe cu johannis, nici cu lucian croitoru, despre care abia acuma am auzit. Eu nu reprezint poporul, dar in numele meu propriu pot spune ca sunt foarte multumita ca este dl.croitoru. geoana se agita ca un soarece prins in clusca. daca lui geoana nu-i convine regimul, sa mearga de pe partea mea in pampas si sa mai vina inapoi cand l-oi chema eu. geoana nu imi reprzinta interesele si sa plece unde o dus mutu iapa si surdu capra. este un tip indolent si nesuferit la fel ca si iliescu, nastase si altii ca el.
"Majoritatea" aceasta nu poate impune un premier a priori.Ea este majoritate reala-daca va mai fi-in parlament ,unde poate sa acorde sau nu votul de incredere guvernului propus de premierul desemnat.Din punct de vedere constitutional art.203 si 208 sunt lamuritoare cu privire la creerea unei majoritati.A propos de Geoana,mi se pare a fi cea mai sinistra figura,un Ceusescu mai doct..
Imi aduc aminte ca in perioada cand Plesu era ministru de externe,iar Geoana,ambasador la Washington,intre cei doi a avut loc o discutie care suna cam asa;
"-Mircea,tu ai o mare calitate.
-Care d-le ministru ?
-Aceea ca nu ai nicio calitate"
Mi se pare mai mult decat lamuritor,cu atat mai mult cu cat de curand prezidentiabilul Geoana a fost inregistrat in niste imagini care au facut cariera si pot fi din nou edificatoare cu privire la preocuparile sale.Intr-un parc in orasul Giurgiu,geoana s-a jucat cu lopatele in parc cu un copil de 3-4 anisori.Un astfel de presedinte trebuie Romaniei.
El incearca in orice speech sa spuna de toate,dar nu reuseste sa transmita mai nimic.
Este atat de mult aer intr-o singura persoana,incat daca ar fi intepata cu un ac ar putea crea un "vant"de toamna.