avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract achizitie publica

Se pot incheia in baza legii achizitiilor publice contracte de prestari servicii cu persoane fizice, sau acestea trebuie sa fie independente sau autorizate?
Cel mai recent răspuns: Gabriella.S , utilizator 11:33, 9 Martie 2018
Trebuie sa aiba personalitate juridica.
Adica II,PFA, etc
Definitie operator economic - orice persoană fizică sau juridică, de drept public sau de drept privat sau grup ori asociere de astfel de persoane, care este autorizată conform prevederilor art. 207 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, care oferă în mod licit pe piaţă executarea de lucrări şi/sau a unei construcţii, furnizarea de produse sau prestarea de servicii, inclusiv orice asociere temporară formată între două sau mai multe dintre aceste entităţi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de achizitie persoana fizica noa noa Poate, in baza legii nr. 98/2016, o institutie publica sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana fizica care nu este inregistrata ANAF, doar pe ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii informatice cu pfa cdaniel87 cdaniel87 Conform Legii 98/2016 se poate incheia (achizitiona) contract de prestari servicii informatice cu PFA? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)