avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie neautorizata?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie neautorizata?

Este adevarat ca niste bare ridicate de-a lungul unui gard pot fi asimilate drept constructie neautorizata?
Cel mai recent răspuns: minel1950 , utilizator 08:18, 25 Martie 2006
Vreti sa spuneti imprejmuirea unui teren? Daca DA nu, nu reprezinta o constructie!
O constructie presupune mult mai mult!
Presupun ca "barele" Dvs. sunt niste tevi sau profile laminate din metal care au fost incastrate (turnate) intr-un bloc de beton turnat in niste gropi izolate, aliniate, cel putin pana la nivelul solului. In acest caz este considerata lucrare de construire si lipsa unei autorizatii de construire se penalizeaza prin amenda ! Cred insa ca ati mai comis o greseala : ati realizat aceasta structura pentru o viitoare imprejmuire fara sa demolati imprejmuirea existenta, deci in exteriorul ei, ocupand un teren care probabil apartinea domeniului public sau domeniului privat al statului, altfel spus ati iesit din aliniamentul imprejmuirilor vecine ...
Fiindca, pentru a realiza gropile in care ati turnat betonul pentru incastrarea barelor trebuia sa va distantati la 15 - 20 cm de gardul existent, deci ati iesit inafara proprietatii Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie cpypst cpypst Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. 1. Am cumparat un teren de 650mp intravilan in continuarea proprietatii pe care o am. Proprietatea pe care o am de 350mp este imprejmuita cu gard de ... (vezi toată discuția)