avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Pot face ITP în Italia pentru un autoturism ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Pot face ITP în Italia pentru un autoturism înmatriculat în România?

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ??
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 20:13, 8 August 2018
salve.am revizia tehnica periodica scazuta la masina cu numere romanesti .ma aflu in italia.problema e ca m am informat sa fac revizia,dar nici un centro revisione nu l face.au zis ca nu pot intra in baza de date.poate singura sansa e la motorizzazione pentru mai multe informatii.sau cunoaste cineva unde as putea sa fac revizia periodica???grazie
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
uzibereta, utilizator
Inspectia tehnica periodicâ în Europa se face pe baza datelor înscrise în talon pentru marea majoritate a statelor europeene, mai clar cele care elibereazâ taloane care au inscrise datele tehnice complete ale vehiculului (dar cum în România sistemul este copiat dupâ Germania talonul nu este decat o dovada de posesie a vehiculului).
Cei de la centro revivisione au dreptate, nu au de unde cunoaste nivelul de poluare emis de vehiculul dvs pt a putea face verificarea noxelor emise si in acelas timp necesara verificare a conformitatii caroserie/motor/documente!
Pt a putea face o ITP în Italia va trebui sa furnizati copii traduse ale talonului si ale CIV-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare itp in italia pentru autoturism inmatriculat in românia vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Inspectia tehnica periodica nestian_marian nestian_marian Buna ziua Am un prieten care a stat in strainatate 7 luni cu masina ,acum doreste sa vina in tara dar a constatat ca a expirat ITP-ul.Ce poate sa pateasca de ... (vezi toată discuția)
Problema itp FlorinMeca FlorinMeca buna ziua sunt in franta cu masina inmatriculata in Romania itp expirat din 25 mai 2018 , pot face itp in franta ? multumesc (vezi toată discuția)