avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit neplătit !!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit neplătit !!

Nu au plătit părinții mei de ceva timp impozitul ( au fost plecați și au crezut ca este plătit ) .. iar acum au primit o notificare. Ce este de făcut? O sa meargă sa-l plătească dar nu știe la ce suma sa se aștepte .. este posibil un site online unde as vedea? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:18, 15 Ianuarie 2018
Orice va vine de la anaf si prin asta va comunica ca aveti ceva de plata, se trece acolo pe hartie si valoarea de plait. Deci rugati sa deschida plicul si sa va citeasca ce scrie pe hartie. Date de pe internet despre datorii de plata la anaf, prin Romania nu o sa gasiti decat daca va deschideti cont pe spatiul virtual la adresa [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata toate impozitele pe ghișeul.ro mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua! A mai patit cineva ca mine, sa plateasca toate impozitele si taxele locale pe ghiseul.ro in contul sotului si sa se trezeasca anul acesta ca are rol ... (vezi toată discuția)
Poprire si mult anuntatul sistem electronic plus calcul gresit impozit marius_iar marius_iar Buna ziua Luni (26.07) am fost anuntat de dep salarizare ca a venit o hartie poprire pe numele meu.. Ok se mai intampla...verificam ...impozit anul trecut ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)