avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum scap de datorii?
Discuție deschisă în Executare silită

cum scap de datorii?

buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ajunge in incapacitate de plata,intra firma in faliment,sediul firmei se pierde pentru ca apartamentul unde era a fost executat,administratorul nu a stiut de existenta unui proces(nemaiavand acces la sediu) in care toate datoriile firmei s-au transformat in datoriile persoanei fizice,adica administratorul...cum se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: andycip , utilizator 22:48, 23 Ianuarie 2018
va multumesc din suflet pentru timpul acordat,mi-ati fost de mare ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita stati laura stati laura Buna ziua, eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Apartament firma rezonabil rezonabil Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am o societate comerciala (S.R.L.) si un apartament pe numele firmei. In momentul de fata ma judec cu cineva in calitate de ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit ? Manole Dumitru Manole Dumitru O persoana fizica X are o creanta datorie altei persoane Y. X este patronul unei firme si este unic asociat, deasemeni este si administratorul firmei. ... (vezi toată discuția)