avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bulevardul Ghencea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bulevardul Ghencea

Daca o patre a carosabilului are 5 m latime pe un sens , se poate considera o banda sau doua .? Mentionez ca nu este marcata, decat axa drumului care delimiteaza sensurile prin linie continua si discontinua unde permite virajul stanga.
Va adresati Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, Secția Drumuri Semnalizare Rutieră si solicitati sa va comunice care este semnalizarea cuprinsa in zona in care s-a produs accidentul, mai precis cate benzi sunt pe sens intre intersectia str Brasov/Bdul Ghencea si Bdul Ghencea/str Ctin Titel Petrescu.
Petitia o puteti adresa si BPR la sediul din Udriste.

[ link extern ] /

Ati discutat cu av. sau inca nu atit initiat niciun contact cu el?
Nu am discutat cu avocatul... maine urmeaza pe data de 31.01.2018
Sa intelegem ca nu ati incheiat pana in prezent un contract de asistenta judiciara?
Mergeti doar pentru o consultatie sau pentru a-l angaja sa va reprezinte?
Doresc sa l angajez sa ma reprezinte... chiar daca se inchide dosarul ( ca victima nu ma poate da in judecata pentru daune ). Doresc sa ma reprezinte sa mi dovedesc nevinovatia., si sa mai dovedesc cat de nedreapta si inapta este politia rutiera Udriste.
ADPDU este pe strada Domnița Ancuta , pe langa Primaria Sectorului 6
.Am depus petitia ... si un domn dragut de la circulatie mi a aratat ca acea banda are 4.75m nicidecum 5m. Astept raspunsul oficial.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
ChristianAndreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)