avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legislatie medicina muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legislatie medicina muncii

Am primit de la medicul de medicina muncii o interdictie temporara de 6 luni.Mentionez ca lucrez in invatamint si aceasta a urmat datorita unei interneri la psihiatrie.Boala de care sufar o am de 7 ani si acelasi medic mi-a dat accept chiar si dupa alte internari.Am si avizul psihologului de medicina muncii cu apt in invatamint si avizul favorabil al psihiatrului curat.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:35, 28 Ianuarie 2018
Medicul de medicina muncii mi-a dat interdictia pe baza iesirii din spital nu pe avizul psihologic si pe al medicului psihitru la care am fost internata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. ati mentionat "aviz psihologic de medicina muncii". motiv care m-a nedumerit si am punctat in mesajul meu anterior (!?).
Procedura medicului specialist de medicina muncii este corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz medical pentru siguranta circulatiei constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie La multi ani, Cunosc H.G. nr 355/ 11.04.2007 si stiu ca angajatorul este obligat sa suporte costurile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este corect ca fisa de aptitudine sa fie parafata ... cris.borcan cris.borcan Buna ziua. Este corect ca fisa de aptitudine sa fie parafata și semnata \"în sistem\" cu parafa și semnatura scanate, nu în original, nu cu semnatura ... (vezi toată discuția)