avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată?

Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in calitate de reclamat pina la primul termen in Ianuarie 2018 , sa depună intimpinare.

Nu apelam la forum daca avocata mea angajata in acest dosar, mi-ar raspunde la telefon , e’mail , mesaj what’s up.....
Inițial am crezut ca are probleme de sănătate sau altceva de genul acesta , dar nu are astfel de probleme...
La primul termen , instanta nu s-a sesizat din oficiu pentru ça paratul nu à depus intimpinarea la termen , ba , din contra , instanta a dat un Nou termen pentru ça acesta sa dépuna intimpinarea .
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
mimi56_manolescu, utilizator
Mergeti la dosar copiati incheierea de sedinta de la termenul respectiv si apoi intrebati pe forum cand sunteti in cunostinta de cauza.Pana atunci este greu de spus ce anume s a intamplat.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Admite cererea privind acordarea unui termen de judecată în vederea pregătirii apărării formulată de apărătorul pârâtei Amână judecarea cauzei la data de 06.03.2018. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 Ianuarie 2018
Pregatirea apararii nu echivaleaza cu depunerea intampinarii sau cu repunerea in termen spre a depune intampinare.

Luati cunoastinta exact de continutul incheierii de sedinta si reveniti cu detalii.

Alte discuții în legătură

Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen depasit pentru intampinare dorel13 dorel13 Daca a trecut termenul de depunere al unei intampinari la o chemare in judecata, mai pot sa depun acea intampinare sau macar sa propun proba cu martori in ... (vezi toată discuția)