avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată?

Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in calitate de reclamat pina la primul termen in Ianuarie 2018 , sa depună intimpinare.

Am copiât exact ce scrie in incheierea de sedinta
Dna av v-a explicat in raspunsul anterior in mod clar.Acordarea unui termen av partii adverse pt a pregati apararea (probabil angajat recent in cauza)nu inseamna ca partea este repusa in termen pt a formula intampinare.
Art.282 CPC
Nedepunerea intimpinarii in termenul prévazut de lège ,atrage decaderea paratului din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii in afara celor de ordine publica daca legea nu prévede altfel. 
Ce inseamna exact acest paragraf din lège?
Ça este decazut din drepturi...
Paratul a avut t’impose sufficient sa depuna intimpinare .
Poste ça a facut-ô cu intentie...
Legea , nu se applica pentru toate lumea? Daca ramène la latitudinea judecatorului , de ce mai avem legi?
Art.282 CPC
Nedepunerea intimpinarii in termenul prévazut de lège ,atrage decaderea paratului din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii in afara celor de ordine publica daca legea nu prévede altfel. 
Ce inseamna exact acest paragraf din lège?
Ça este decazut din drepturi...
Paratul a avut t’impose sufficient sa depuna intimpinare .
Poste ça a facut-ô cu intentie...
Legea , nu se applica pentru toate lumea? Daca ramène la latitudinea judecatorului , de ce mai avem legi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamnna nu va m-ai ganditi la problema aceasta pt ca este minora.Daca va streseaza asa de mult ce o sa faceti daca se ivesc probleme la fiecare termen sau daca actiunea dvs o sa fie respinsa.Chiar daca nu a fost depusa intampinare nu inseamna ca procesul se termina la primul termen dvs avand castig de cauza..Judecata continua,urmand sa fie analizate ,administrate probele depuse de dvs .Avocatul partii adverse a primit termen pt a lua la cunostinta de dosar ,dar asta nu inseamna ca va face intampinare si aceasta o sa fie primita ..Nu stiu ce intelegeti dbs din textul legal pe care il indicat,i ca o sa castigati dosarul la primul termen si ca partea adversa nu mai are voie nici sa vorbeasca .cred ca au fost explicatiii suficiente si pertinente,incercati sa le cititi din nou pt a intelege.Succes.

Alte discuții în legătură

Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen depasit pentru intampinare dorel13 dorel13 Daca a trecut termenul de depunere al unei intampinari la o chemare in judecata, mai pot sa depun acea intampinare sau macar sa propun proba cu martori in ... (vezi toată discuția)