Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in calitate de reclamat pina la primul termen in Ianuarie 2018 , sa depună intimpinare.
Dna av v-a explicat in raspunsul anterior in mod clar.Acordarea unui termen av partii adverse pt a pregati apararea (probabil angajat recent in cauza)nu inseamna ca partea este repusa in termen pt a formula intampinare.
Art.282 CPC
Nedepunerea intimpinarii in termenul prévazut de lège ,atrage decaderea paratului din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii in afara celor de ordine publica daca legea nu prévede altfel.
Ce inseamna exact acest paragraf din lège?
Ça este decazut din drepturi...
Paratul a avut t’impose sufficient sa depuna intimpinare .
Poste ça a facut-ô cu intentie...
Legea , nu se applica pentru toate lumea? Daca ramène la latitudinea judecatorului , de ce mai avem legi?
Art.282 CPC
Nedepunerea intimpinarii in termenul prévazut de lège ,atrage decaderea paratului din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii in afara celor de ordine publica daca legea nu prévede altfel.
Ce inseamna exact acest paragraf din lège?
Ça este decazut din drepturi...
Paratul a avut t’impose sufficient sa depuna intimpinare .
Poste ça a facut-ô cu intentie...
Legea , nu se applica pentru toate lumea? Daca ramène la latitudinea judecatorului , de ce mai avem legi?
Doamnna nu va m-ai ganditi la problema aceasta pt ca este minora.Daca va streseaza asa de mult ce o sa faceti daca se ivesc probleme la fiecare termen sau daca actiunea dvs o sa fie respinsa.Chiar daca nu a fost depusa intampinare nu inseamna ca procesul se termina la primul termen dvs avand castig de cauza..Judecata continua,urmand sa fie analizate ,administrate probele depuse de dvs .Avocatul partii adverse a primit termen pt a lua la cunostinta de dosar ,dar asta nu inseamna ca va face intampinare si aceasta o sa fie primita ..Nu stiu ce intelegeti dbs din textul legal pe care il indicat,i ca o sa castigati dosarul la primul termen si ca partea adversa nu mai are voie nici sa vorbeasca .cred ca au fost explicatiii suficiente si pertinente,incercati sa le cititi din nou pt a intelege.Succes.