avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată?

Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in calitate de reclamat pina la primul termen in Ianuarie 2018 , sa depună intimpinare.

Va rog, sa-mi spuneti daca instanța ia in considerare si înscrisurile depuse de un reclamant chiar daca are avocat angajat care sa-l reprezinte .
Eu nu locuiesc in țara , prin urmare nu știu nimic decit încheierea de ședinta scrisa pe site’ul Judecătoriei .
Nu prea reușesc sa iau legatura cu Av.meu din lipsa de timp al acestuia si a decalajului orar.
Instanta le va primi la dosar, insa va apreci adaca sunt concludente si utile solutionarii cauzei.

Problema este insa alta si anume depunerea actelor la dosar fara a discuta aceste aspecte cu avocatul angajat si fara a cunoaste strategia abordata, fiind posibil sa va faceti mai mult rau decat bine.
Mulțumesc pentru răspuns .
Am pierdut procese si fara avocat dar si cu avocat.
Nu știu ce cere avocatul in numele meu instanței, pentru ca nu pot consulta dosarul .
Poate ca aveti dreptate , dar daca nu cer la prima instanța , in apel nu m-i se mai permite ..
Mulțumesc
Pot fi propuse probe si in apel,in conditiile prevazute de art.478(2)NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen depasit pentru intampinare dorel13 dorel13 Daca a trecut termenul de depunere al unei intampinari la o chemare in judecata, mai pot sa depun acea intampinare sau macar sa propun proba cu martori in ... (vezi toată discuția)