Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in calitate de reclamat pina la primul termen in Ianuarie 2018 , sa depună intimpinare.
Va rog, sa-mi spuneti daca instanța ia in considerare si înscrisurile depuse de un reclamant chiar daca are avocat angajat care sa-l reprezinte .
Eu nu locuiesc in țara , prin urmare nu știu nimic decit încheierea de ședinta scrisa pe site’ul Judecătoriei .
Nu prea reușesc sa iau legatura cu Av.meu din lipsa de timp al acestuia si a decalajului orar.
Instanta le va primi la dosar, insa va apreci adaca sunt concludente si utile solutionarii cauzei.
Problema este insa alta si anume depunerea actelor la dosar fara a discuta aceste aspecte cu avocatul angajat si fara a cunoaste strategia abordata, fiind posibil sa va faceti mai mult rau decat bine.
Mulțumesc pentru răspuns .
Am pierdut procese si fara avocat dar si cu avocat.
Nu știu ce cere avocatul in numele meu instanței, pentru ca nu pot consulta dosarul .
Poate ca aveti dreptate , dar daca nu cer la prima instanța , in apel nu m-i se mai permite ..
Mulțumesc