avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii pentru program de 2 sau 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii pentru program de 2 sau 4 ore

Revin la intrebarea anterioara pentru plata contributiilor pentru programul de munca cu T.P.2 sau 4 ore.Conform Ordonantei 79 se platesc la nivelul salariului minim pe tara.Ori la un contract de munca cu T.P(475 ron pentru un program de 2 ore} raportat la salariul minim pe tara, contributiile calculate depasesc veniturile. Ce este de facut? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:04, 31 Ianuarie 2018
Da, ori angajatul vine cu bani de-acasa, ori ii faceti contract de 8 ore, ori isi mai cauta alte job-uri care adunate sa faca 1900 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii salariati cu timp partial Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, Pentru salariatii cu timp partial respectiv 2 ore si 4 ore, cum se calculeaza suma de plata pentru CAS si CASS? Suma calculata la salariul de 1900 ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)