avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reclamatie la protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reclamatie la protectia copilului

Buna seara! Sunt reclamată cum ca las copilul noaptea singur în casa (eu lucrând numai sch 3) că este neîngrijit,lipseste de la scoala etc.Nimic nu este adevarat iar reclamantul este anonim.Cel mai probabil reclamatia facuta de tatal copilului sau rudele acestuia pentru ca l-am dat în judecată pentru pensie alimentara.Ce pot face?Ce urmeaza?O vizită acasă,urmarirea mea si a copilului?
Cel mai recent răspuns: georgiana neacsu , utilizator 15:23, 5 Februarie 2018
În urma reclamaţiilor, autorităţile trebuie să dea un răspuns reclamantului.
Aţi fost sunată de la cei de la DGASPC? Probabil vă vor vizita acasă şi vor suna la şcoală, să se intereseze de copil. Apoi vor trimite un răspuns cu constatările lor reclamantului.
Am fost căutată la o adresa veche unde locuiam cu chirie.Nu trebuia sa fiu căutată/anunțată la adresa din buletin?Nestiind motivul pentru care eram căutată am sunat sa întreb (nu știu dacă am făcut bine).M-au întrebat câte ceva(printre care adresa actuala) apoi mi-au spus ca am o plângere și este în curs.Cu siguranță tatăl sau bunicii au reclamat pentru a-mi face probleme.Încă o întrebare:dacă tatăl nu s-a interesat de copil de 4 ani ce mai pot face în afară de procesul de pensie de întreținere?Mulțumesc!
Dar ce vreţi să faceţi? Dacă tatăl nu are venituri, nu veţi primi nici pensia alimentară, tot dvs. trebuie să demonstraţi reaua lui voinţă.
Cui sa dea raspuns DGASPC? Ca doamna spune ca reclamatia este anonima?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)
sesizare falsă către protecția copilului. am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ... BalescuDaniel BalescuDaniel Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea unui minor ionela_10 ionela_10 In urma divortului,copilul(varsta de 3ani) a fost incredintat tatalui definitiv si irevocabil spre crestere si educare si dispunand autoritatea parinteasca sa ... (vezi toată discuția)