avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare silita

Buna ziua !

Am urmatoarea situatie :
- am avut o executare silita cu poprire pe salariu la angajator in anul 2014 S-a oprit din salariu pana in octombrie 2015 cand am plecat de la acel loc de munca. M-am reangajat in iunie 2016 si mi-a venit o noua poprire abia acum in ianuarie 2018 , in conditiile in care creditorul stia de noul meu loc de munca din oct 2016 ( cu dovezi ) .
Intrebare : in acest caz POT INVOCA PERIMAREA executarii silite si unde o cer ? La instanta care a incuvintat executarea ? Si care ar fi termenul in care o pot cere ?

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:20, 6 Februarie 2018
La ce motiv de perimare v-ati gandit ?
Perimarea poate fi invocata in cadrul unei contestatii la executarea silita, contestatie efectuata in termen de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de actul de executare contestat, ...
Studiati dosarul de executare. Daca considerati ca cererile au ramas in nelucrare timp de 6 luni, puteti formula contestatie la executare, invocand perimarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea si..prescriptia executarii silite Irina S. Irina S. Care este cadrul procedural prin care pot invoca prescriptia executarii silite impotriva unei popriri? Fac contestatie la executare in 15 zile de la da ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare nedepusa in termen Florin_Ionut Florin_Ionut Buna ziua! La mijlocul anului 2014, o societate de recuperare creante a obtinut o incuvintare a executarii silite la o instanta dintr-un judet in care nu mai ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ContSters425629 ContSters425629 Din luna august 2014 mi-a fost pusa in executare 1/3 poprire pe salariu la firma angajatoare , care pana in decembrie 2016 au fost retinute sumele poprite. La ... (vezi toată discuția)