avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inchidere Firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inchidere Firma

Buna seara !
Ce trebuie sa fac pentru a inchide o firma inactiva din 2013, fiind asociat unic, neavand datorii catre stat, dar cu cifra de afacere neta a firmei fiind de ~70.000 lei. Cum se inchide o firma care nu mai functioneaza din 2013 ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
roxanapintea, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxanapintea , utilizator 17:07, 8 Februarie 2018
Nu are importanta anul din care societatea nu mai functioneaza. Procedura de dizolvare/radiere o gasiti pe site-ul Registrului Comertului.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl cautraspuns cautraspuns Urmeaza un divort si un partaj intre soti, iar sotul asociat unic al unui SRL doreste inchiderea sau suspendarea activitatii srl-ului deoarece nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare judiciara camilla18ro camilla18ro buna seara! am avut o firma in 2007 si car e a avut activitate 6-7 luni si dupa nu am declarat-o falimentara. am gasit acum pe net k in luna a 3,2011 au fost ... (vezi toată discuția)