avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Administrator financiar scoala, cu studii superioare, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Administrator financiar scoala, cu studii superioare, angajare februarie 2018

As dori sa aflu gradatia, gradul si salariul de incadrare pentru o persoana nou angajata in februarie 2018 pe functia administrator financiar scoala, studii superioare. Vechimea totala in munca este de 11 ani 8 luni, din care contabil (studii medii) 5 ani si 8 luni, economist (studii superioare) 4 ani si 4 luni, gestionar (studii medii) 1 an si 8 luni.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu_2000 , utilizator 01:37, 24 Februarie 2018
Chiar nu stie nimeni? Nici macar un consultant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)