avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical?

Care este numarul maxim de zile care se pot acorda pe un concediu medical? Mai exact avem urmatoarea situatie: o angajata gravida intra in concediu medical, dupa cele 90 de zile se duce in comisie pentru aprobarea prelungirii concediului medical ,i se acorda 30 de zile din momentul externarii.Acum noutatea este ca a intervenit o modificare in lege ca se poate da doar 21 de zile din momentul externarii....ma poate ajuta cineva cu o clarificare?
Multumesc!

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...e prima data pe acest site.Daca nu este ok rog moderatorul sa mute discutia pe forumul corect.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Bubicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 8 Februarie 2018
Concediul de risc matarnal nu poate depasi, cumulat, 120 de zile calendaristice.
In mesajul initial ati amintit de comisie medicala, iar in cazul concediului de risc maternal, nu este implicata comisia medicala.
@ Bubicu

Va referiti la concediu de risc maternal sau la un concediu medical simplu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu medical dupa externare adusca adusca Am fost operata pe data de 30 ian. La externare medicul din spital mi-a acordat CM de 21 zile. Intrucat starea de sanatate si conditiile de munca de la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Anasrl Anasrl Bună ziua! De la serviciu mi s-a eliberat un raport de evaluare de 120 de zile de concediu cu risc material semnat de medicină muncii. L am dus la medicul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul sarcinii log_in log_in buna ziua, sunt insarcinata in sapt 21 si am o sarcina cu riscuri. in ultimele 12 luni am beneficiat de 55 de zile de concediu medical 25 de zile de la medicul ... (vezi toată discuția)