avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar 2009

stie cineva cat timp sunt valabile deciziile de validare a examenului de primire in profesie? respectiv, cat timp avem la dispozitie sa gasim un avocat coordonator? marturisesc ca nu am gasit raspunsul in lege sau statut.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters106925 , utilizator 09:02, 21 Octombrie 2009
DECIZIA NR. 268/2007 a UNBR
Art. 24 - (1) Neînscrierea în Barou, în termen de cel mult 2 ani de la data
afişării rezultatelor examenului, a candidatului declarat admis atrage decăderea
acestuia din dreptul de a solicita înscrierea în Barou.
(2) Pentru candidaţii declaraţi admişi în urma examenelor organizate în baza
regulamentelor anterioare prezentului regulament termenul de decădere prevăzut la
alin. 1 va fi calculat de la data intrării în vigoare a prezentului regulament.
multumesc pentru informatie
pentru putin!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Primirea în barou a consilierilor juridici IsayAuras IsayAuras Va rog, din text reiese ca si consilierii juridici pot intra in barou? si doar acei care au sustinut in septembrie 2020 examenul de definitivat in acesta ... (vezi toată discuția)