avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... talon furat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

talon furat

Buna ziua! am o problema si speram ca ma puteti ajuta cu raspunsurile, anul trecut am cumparat o masina pe care am luat-o fiscal pe numele meu dar nu am si inscris-o. Intre timp masina a fost sparta si printre lucrurile furate se afla si talonul, de curand cand am vrut sa merg s-o inscriu si am realizat ca expirase itp-ul, din cate am inteles nu pot sa-l fac fara talon decat la RAR si acolo doar cu copie dupa buletinul fostului proprietar. Exista vreo posibilitate sa fac itp-ul intr-un service? Sau s-o inscriu asa fara talon? mentionez ca am dovada de la politie in care scrie ca talonul a fost furat
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
lory90, utilizator
Cel mai recent răspuns: lory90 , utilizator 12:50, 11 Februarie 2018
Nu puteti efectua ITP fara talon deoarece pe acest document se aplica atat seria ,numar identificare reprezentant RAR care efectueaza ITP,data inspectiei si timbrul special
Daca masina a fost sparta a fost anunutata politia teritoriala,aveti document emis de politie ca au fost sustrase mai multe bunuri printre care si talonul?
Da, am scris si mai sus, am dovada de la politie in care scrie ca talonul mi-a fost furat. Mulumesc pt raspuns

NU MAI CITATI INUTIL, MESAJELE ANTERIOARE !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fara forme finalizate Mar1ono1 Mar1ono1 Buna seara Am si eu o problema...cu care ma confrunt de vreo 1 an ...am intrebat in stanga si in dreapta la avocati,polițiștii,sefi de post etc...am ... (vezi toată discuția)