avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte auto

Buna ziua ,
Sotul meu a avut acum 15 ani in urma un autoturism , autoturismul a fost dat la remat dupa care nu l-a mai interesat deoarece a fost plecat . Actele si placutele le avea in boxa mamei lui , acolo a spart cineva boxa si se pare ca au fost luate acele acte si placutele masinii . Acum 13 anu am radiat masina de la fis in baza procesului verbal de predare la remat .Dupa 15 ani primesc doua amenzi din Franta precum ca , am circulat cu viteza . Ce pot face si unde sa ma duc sa scot din evidenta politiei aceasta masina . Am trimis autoritatilor franceze contestatia pentru amenda impreuna cu actele care dovedesc ca autoturismul nu mai exista . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:17, 10 Februarie 2018
Solicitati oficial la serviciul politie rutiera deparatamnetul evidenta auto fisa vehiculului din care rezulta data radierii auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)